top of page

Algae peeling od Décaar - Revoluční péče o vaši pleť

Péče o pleť je neustále se vyvíjející oblast, kde se neustále objevují nové metody a produkty. Jedním z těchto revolučních produktů je Algae Peeling od společnosti Décaar. Tento peeling je ideální pro všechny typy pleti a nabízí široké spektrum výhod, které vám pomohou dosáhnout zdravé, zářivé a mladistvé pleti.


Co je Algae Peeling?

Algae Peeling od Décaar je inovativní kosmetický produkt založený na přírodních mořských řasách. Tyto řasy jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které mají blahodárný vliv na pokožku. Algae Peeling je navržen tak, aby jemně odstraňoval odumřelé kožní buňky, podporoval regeneraci pokožky a zlepšoval její texturu a tón.


Výhody Algae Peelingu

  1. Hloubkové čištění: Díky svým exfoliačním vlastnostem dokáže Algae Peeling proniknout hluboko do pórů a odstranit nečistoty a přebytečný maz.

  2. Hydratace a výživa: Mořské řasy obsažené v peelingu dodávají pokožce potřebnou hydrataci a živiny, což vede k jejímu vyhlazení a zjemnění.

  3. Podpora regenerace: Algae Peeling podporuje přirozený proces obnovy pokožky, což napomáhá snížení viditelnosti jemných vrásek a jizev.

  4. Zlepšení elasticity: Pravidelné používání peelingu pomáhá zlepšit elasticitu pleti, což vede k mladistvějšímu vzhledu.

  5. Přírodní složení: Decaar dbá na používání přírodních ingrediencí, což znamená, že Algae Peeling je šetrný k pokožce a vhodný i pro citlivé typy pleti.

  6. Boj proti akné: Algae Peeling je ideální pro problematickou pleť, protože pomáhá redukovat akné a zabraňuje jeho dalšímu vzniku.

  7. Redukce pigmentových skvrn: Pravidelné používání peelingu může pomoci zesvětlit pigmentové skvrny a sjednotit tón pleti.

  8. Redukce jizev: Algae Peeling napomáhá regeneraci tkáně, což může vést k vyhlazení drobných jizev a zlepšení celkového vzhledu pleti.


Jak probíhá péče Algae Peelingem v salonu?

Použití Algae Peelingu od Decaar je jednoduché a pohodlné:


  1. Čištění: Nejprve důkladně povrchově očistíme vaši pleť. Tuto proceduru je možno zkombinovat také s hloubkovým čišěním pleti.

  2. Aplikace: Naneseme připravenou peelingovou směs na pleť a jemně masírujte krouživými pohyby po dobu několika minut.

  3. Opláchnutí: Po té peeling odstraníme teplou vodou a pleť osušíme.

  4. Hydratace: Po peelingu používáme zklidňující masku a hydratační krém, aby byla vaše pleť dokonale vyživená a chráněná.


Je možné, že do večera bude vaše pleť ještě mírně zarudlá a v následujících 3 dnech se bude jemně loupat. Nezapomínejte pleť dokonale hydratovat a používat SPF 50. Úžasný hydratační BB krém (tónovaný krém) s SPF 50 je můžete objednat i v našem salonu!


Proč zvolit Decaar?

Decaar je renomovaná kosmetická značka, která si získala důvěru zákazníků po celém světě díky svým kvalitním a efektivním produktům. Jejich závazek k používání přírodních a šetrných ingrediencí zajišťuje, že jejich produkty jsou bezpečné a účinné pro všechny typy pleti.


Závěr

Pokud hledáte způsob, jak revitalizovat svou pleť a dosáhnout zářivého a mladistvého vzhledu, Algae Peeling od Decaar je tou správnou volbou. Díky svým přírodním složkám a širokému spektru výhod je tento peeling skvělým doplňkem vaší pravidelné péče o pleť. Navíc je ideální pro řešení problémů jako akné, pigmentové skvrny a drobné jizvy.

Zkuste Algae Peeling od Decaar ještě dnes a objevte, jak může příroda pomoci vaší pleti vypadat co nejlépe! Tento peeling je možné aplikovat i v letních měsích, narozdíl od chemických peelingů nebo mikrojehličkování.


Na tuto proceduru se můžete objednat do našeho v salonu v Havlíčkově Brodě přes odkaz: https://jana-dvorakova3.reservio.com


127 zobrazení1 komentář

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Oct 12
Rated 5 out of 5 stars.

Algae peeling jsem podstoupila před par dny a rozhodne to nebylo naposledy. Před samotnou procedurou mi paní Dvořáková vysvětlila jednotlivé kroky a rovněž mě informovala o tom, jak pleť bude v následující dnech reagovat a jaké budou samotné výsledky. První den byla pleť zacervenala, další den jsem cítila lehké pnutí a třetí den se lehce loupala. Pleť vypada zdravejsi,je rozjasnena a na dotek je jako nová kůže 🙂

I okolí si změny vsimlo a na algae peeling se objednají další zájemci. 🙂 Všem rada doporucuji 🙂 Paní Dvořákové za její super profi pristup ještě jednou dekuji!


Romana Š.

Like
bottom of page